Ο Βασιλιάς είναι γυμνός

   

Ό,τι θα αναφερθεί παρακάτω είναι σκέψεις για τους πολίτες που υποψιάζονται ότι ίσως κάτι δεν είναι ακριβώς όπως μας το παρουσιάζουν!
Η θεωρία της Κλασσικής Ιατρικής και τα απίθανα δηλητήρια που προτείνονται για θεραπεία, εκτρέπουν για λίγο την ανοσία, αφού ο οργανισμός τα θεωρεί μεγαλύτερο κίνδυνο από τον ίδιο τον ιό! Παρόλα αυτά αν δεν έχει ισχυρή ιδιοσυγκρασία, δεν μπορεί να επανέλθει! 
 Βέβαια γιατί κάποιοι οργανισμοί υπεραντιδρούν (πνεύμονες – νεφροί) μόνο εναλλακτικές θεραπευτικές έχουν μελετήσει σε βάθος (Ομοιοπαθητική, Αγιουρβέδα, Ιπποκρατική Ιατρική, η φυματινική ιδιοσυγκρασία που προτείνει ο συνάδελφος Κράχτης είναι μια καλή αρχική προσέγγιση!)
Βέβαια οι πολυδύναμες μελέτες της κλασικής Ιατρικής είναι όλες στην πλειονότητά τους bias! (Ιωαννίδης) .
Κάποιοι γιατροί το παραδέχονται. Δεν έχουμε θεραπεία για τον ιό μέχρι τώρα. Μόνο τεχνολογική υποστήριξη (αναπνευστήρες – το ιερό δισκοπότηρο).
Όλα θα έρθουνε στο μέλλον! Κάποια ουσία από τα βάθη της Κίνας που υπόσχεται πολλά (αντισώματα, εμβόλιο με τις πιθανές βαριές παρενέργειες σε τμήμα του πληθυσμού δυσανάλογο με το πρόβλημα), όλα μετά την παρέλευση του κύματος της πανδημίας! Περιμένουμε κάποιος να ανακαλύψει τυχαία μια χημική ουσία που θα παραπλανήσει τον ιό! 
Σε μερικά κέντρα για COVID 19 οι καθηγητές προτείνουν να ληφθούν τα δηλητήρια προφυλακτικά από το ιατρικό προσωπικό!
Χωρίς σύστημα ιεραρχικής σκέψης των δυνατοτήτων του κάθε οργανισμού! Πόσο δίκιο είχε ο Hahnemann 200 χρόνια πριν! (Όργανον θεραπευτικής τέχνης).
Μήπως είναι νωρίς ακόμη για την αγέλη να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει; Πόσα χρόνια μεσαιωνικής απομόνωσης τιμωρήσαμε τον γενικό πλυθυσμό συνολικά; Ακυρώθηκαν τα Συνταγματικά μας δικαιώματα, σε λίγο ο μεγάλος αδελφός (Όργουελ) θα είναι φαρσοκωμωδία μπροστά στην ιατρογενή πραγματικότητα που θα ζούμε (ηλεκτρονική παρακολούθηση προσωπικών δεδομένων!).
Και βέβαια αν το κύμα ξανάρθει θα έχουμε έτοιμο το εμβόλιο, για να το εκτρέψουμε προς βαθύτερες χρόνιες νόσους (Ομοιοπαθητική Τοπολογία).
Προσπαθούμε με την τεχνολογία να δώσουμε παράταση στην πανδημία, επικουρούμενοι από την μεσαιωνική ακινησία (απαγορεύτηκε ακόμα και το υποβρύχιο ψάρεμα!), για να αποσυμπιέσουμε στο χρόνο το σύστημα υγείας.
Θα μου πείτε τι να κάνουμε; Να αφήσουμε να νοσήσει και να πεθάνει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και ειδικά οι αγαπημένοι ηλικιωμένοι συγγενείς μας;
Κανείς δεν αναρωτιέται γιατί τα σύγχρονα πλούσια Βόρεια κράτη έχουν τα περισσότερα θύματα; Φταίει το αεροπλάνο, τα καράβια, η γεροντική ηλικία, ο υπερπληθυσμός, το περιβάλλον, η τροφή, η μόλυνση, το νερό, οι επιδημιολόγοι, το δίκτυο 5G (Rudolf Steiner), οι γιατροί, τα νοσοκομεία, οι πολιτικοί, τα μέτρα που δεν πήραμε έγκαιρα, η Κίνα, ποιος φταίει τελικά; (Εσύ που δεν υπακούς!).
Μήπως η ίδια η «επιστήμη» έχει πρόβλημα; Με τα σύγχρονα σπίτια, το καθαρό νερό, την μόνιμη θέρμανση, πως εξηγείται η εκατόμβη των νεκρών σε τόσο προφυλαγμένους και εξελιγμένος χώρου συμβίωσης;
Και γιατί μειωθήκανε τα εμφράγματα; Δεν το καταλαβαίνετε αλλά γιατί δε ρωτάτε αυτούς που ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια ότι όταν ένας οργανισμός έχει μια λοίμωξη μειώνεται η πιθανότητα συμβάντος χρονίας νόσου προς στιγμήν !( Hahnemann Organon).
Και γιατί έχουμε ανάγκη μεγαλύτερων αποθεμάτων βιοϊατρικής τεχνολογίας στα πιο εξελιγμένα επιστημονικά και οικονομικά κράτη; Μήπως επειδή υποσκάψαμε την ιδιοσυγκρασία και την ανοσία των κατοίκων των χωρών του εξελιγμένου Βορρά με τις πρακτικές της αποστειρωμένης σύγχρονης Ιατρικής; Θα μου πείτε μα είναι στην πλειονότητα υπέργηροι κατά μέσο όρο!
Και γιατί αυξηθήκανε οι χρόνιες νόσοι (ΧΑΠ, διαβήτης, καρδιοπάθειες); Εδώ και πολλά χρόνια (απ’ τον Pasteur) και τη Νεοπαστερική Θεωρία (χημειοθεραπείες), όλο το οικοδόμημα χωλαίνει και στέκεται σε σαθρό έδαφος!
Το προσδόκιμο επιβίωσης στην αρχαία Αθήνα ήταν ίδιο και μεγαλύτερο χωρίς την χημεία της Ιατρικής!
Οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν προϋπολογισμούς μεγαλύτερους από το εμπόριο όπλων! Φυσικά και μιλάμε για πόλεμο! Προς την ίδια μας την φύση!
Τι είναι ο ιός; (έστω και μεταλλαγμένος).
ΦΥΣΗ!!!
Και τι είναι φύση; Κάτι πολύ ανώτερο από την «επιστήμη» μας. Σε λίγο θα κάνει πίσω το κύμα και σαν να μην έχει καταλάβει κανείς τίποτα θα συνεχίσουν να ιερουργούν στους ναούς νοσηλείας οι αμετανόητοι αρχιερείς της παγανιστικής σύγχρονης Ιατρικής!
Η αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών, η αλόγιστη εκμετάλλευση ζωντανών οργανισμών και εδαφών, οι μεγαλύτερες αιτίες θανάτου ενδονοσοκομειακά (λοιμώξεις), δεν τους πτοούν στο παραμικρό!
Ο Καλβινισμός δεν έχει όρια!
Επιστημονικές προσεγγίσεις όπως οι κατακρημνίσεις  Per Bak, οι καταστροφές, Thom, τα χαοτικά βιολογικά στοχαστικά συστήματα, η κυβερνητική επιστήμη, έχουν πάει στα αζήτητα! Αυτοί μετράνε γραμμικά πως μεταδίδεται η μόλυνση στα νοσοκομεία! Η εναλλακτική Ιατρική (αιρετική) δεν έχει θέση στους κόλπους της σύγχρονης επιστημονικοφανούς θεωρίας της υγείας (αφού αμφισβητεί τα θεμέλια της).
Ο βιολογικός συντονισμός, η μεταφορά πληροφορίας διά του ιού, η επίδραση του περιβάλλοντος στα γονίδια, η σχέση πανδημίας και κλιματικής αλλαγής, το πιάνο που δεν παίχτηκε ποτέ!
Θα μου πείτε… «εσύ τι προτείνεις; Να πεθάνουμε σαν τα σκυλιά για τη Φύση;»
Για να αρχίσουν οι εναλλακτικές προτάσεις θεραπείας να λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν πρέπει να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός!
Όσο γινόμαστε διεκπεραιωτές θανάτου και μεσίτες ελπίδας της καθεστωτικής Ιατρικής «επιστήμης» δεν έχουμε ελπίδα! Εξαιρούνται από τα παραπάνω οι ήρωες γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό της πρώτης γραμμής και η εξελιγμένη τεχνολογία (όχι βέβαια ο μειλίχιος Veratrum Σωτήρης μας). Αν και η πρόθεση κάποιου να βοηθήσει είναι ανώτερη ενεργειακά της μεθόδου που χρησιμοποιεί!
Η οικονομία στη σκέψη και στην κίνησή μας, θα σώσει κάποιες ψυχές πρόσκαιρα αλλά δεν θα σώσει την ανθρωπότητα από την λαίλαπα της πολυφαρμακίας και της ανεξέλεγκτης εκμετάλλευσης ανθρώπων, ζώων, φυτών και εδαφών.
Χωρίς την κατανόηση βαθύτερων και πολύπλοκων μηχανισμών διαταραχής  χαοτικού τύπου συντονισμού και παλινδρόμησης, δεν έχουμε ελπίδες συμβίωσης στον πλανήτη με τους μικροσκοπικούς επικίνδυνους σπόρους!
Μην ακούτε άλλες ειδήσεις! Ο Παπαχελάς πήγε κάτι να πει αλλά τον σταματήσανε εγκαίρως! Ο Ράμφος  αυξάνει την εσωτερικότητα μας! Βάλτε radio – garden με απαλή μουσική και περιμένετε να περάσει το κήρυγμα! Η Ανασταση των βιολογικών επιστημών αργεί μερικούς αιώνες να κατευθυνθεί προς οικολογικότερες ατραπούς.Τουλάχιστον να φύγουμε με ανοιχτή ψυχή!

Κωνσταντίνος Τσιτινίδης